Betűméret:
План роботи медичного працівника
| І. Організаційна робота | |
| 1. Ввести стенд «Меню», скласти перспективне меню. | Протягом року |
| 2. Ввести санітарно – освітню роботу серед батьків, працівників закладу. | Протягом року |
| 3. Поповнити медикаментами, необхідними для першої допомоги групові аптечки. | 1 раз на рік |
| 4. Придбати дезінфікуючи засобі. | |
| 5. Ввести контроль за проходження медичного огляду працівників закладу. | кожен місяць |
| 6. Систематичне введення всієї обов’язкової медичної документації за становленню формою. | згідно графіку |
| 7. Перевірка якості приготовленої їжі та ведення за формою бракеражного журналу. | постійно |
| 8. Контроль за закладкою продуктів. | |
| 9. Контроль за зберіганням і термінами реалізації продуктів. | кожен день |
| 10. Проводити антропометричні вимірювання дітей | |
| - до 3 років | постійно |
| - від 3-х до 6-ти років | постійно |
| ІІ. Лікувально - профілактична та оздоровча робота | |
| 1. Оформити відповідну документацію на новоприбулих дітей. | раз в квартал |
| 2. Регулярно проводити обстеження дітей на гельмінти з наступним лікуванням інвазованих . | раз в півріччя |
| 3. Провести повне обстеження дітей які поступають в школу, оформити відповідну документацію. | період адаптації |
| 4. Регулярно проводити обстеження дітей які стоять на диспансерному обліку. | протягом року |
| 5. Проводити профілактичні роботи щеплення. | травень 2012 рік |
| 6. Проводити поглиблені огляди дітей: | регулярно |
| - Від 2-х до 3-х років | згідно плану |
| - Від 3-х до 6-ти років | раз у квартал |
| раз у півріччя |
comments

.jpg)